Kategorija: Općinska uprava
Objavljeno: 28 Travanj 2017

Načelnik Darko Marković je sklopio ugovore o dodjeli financijskih sredstava za programe organizacija civilnog društva

U četvrtak, 27. travnja 2017. godine načelnik Općine Mali Bukovec, Darko Marković s predstavnicima šesnaest udruga koje djeluju na području Općine Mali Bukovec sklopio je ugovore o dodjeli financijskih sredstava za programe organizacija civilnog društva za koje je proveden javni natječaj tijekom ožujka.

Opširnije...
Kategorija: Općinska uprava
Objavljeno: 26 Travanj 2017

Donacija lektirnih djela Osnovnoj školi Veliki Bukovec

Općina Mali Bukovec donirala je 25. travnja 2017. godine školskoj knjižnici Osnovne škole Veliki Bukovec komplet knjiga za lektiru u ukupnoj vrijednosti od 4.109,00 kuna.

U ime općine knjige je uručio Slađan Mustač, zamjenik općinskoga načelnika, ravnateljici Željki Marković-Bilić.                                                                    Lektirna djela namijenjena su za čitanje učenicima od 1. do 8. razreda osnovne škole i sastavni su dio s popisa lektire Nastavnog plana i programa za osnovnu školu koji je donijelo i odobrilo Ministarstvo. 

Ovogodišnjom donacijom želimo nagraditi vjerne knjigoljupce novim „slasnijim“ i primamljivim naslovima. Neka im svako pročitano lektirno djelo bude svojevrstan putokaz u životu. Učiteljima hrvatskoga jezika i razredne nastave želimo olakšati rad ponudom novijih i uzbudljivijih naslova.

Ujedno, svim osnovnoškolcima želimo puno uspjehu na kraju školske godine kao i njihovim učiteljima koji su im nesebično utkali znanje kako bi postali vrijedni ljudi i budući intelektualci.                                                                                 

Svim osmašima želimo puno uspjeha prilikom odabira željene škole.             

(S. M.)

Knjige 2017 donacija


Kategorija: Općinska uprava
Objavljeno: 23 Ožujak 2017

MJERE POTICANJA STANOGRADNJE U OPĆINI MALI BUKOVEC

Općina Mali Bukovec poziva sve zainteresirane obitelji iz svojeg područja ali iz područja drugih jednica lokalne samouprave da do 10. travnja 2017. godine dostave popunjen anketni upitnik za društveno poticanju stanogradnju te na taj način iskažu interes za korištenje jedne od mjera poticanja stanogradnje od strane Općine Mali Bukovec i Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama.

Opširnije...